Dobrodošli na naš web shop! Angello Heljda Jastuci

DOBRODOŠLI NA WEB SHOP ZDRAVOG SNA

Prednost heljdinog jastuka u odnosu na ostale jastuke je ta što se zahvaljujući ljuskicama prilagođava svakom položaju vrata i glave tijekom spavanja.

Pažljivo odabiremo najkvalitetnije ljuskice heljde kako bi dobili upravo ono što Vam garantiramo! Kvalitetom izrade postižemo dugogodišnje zadovoljstvo naših klijenata koji nam se vraćaju sa osmijehom na licu.

Svojim prirodnim svojstvima heljdine ljuskice su preko ljeta ohlađene, a zimi zagrijane pa dugo zadržavaju temperaturu tijekom noći.Vrlo lako se održava.

Prirodni Hrvatski proizvod

Držimo visok standard kvalitete proizvodnje naših jastuka kako bi Vam isporučili 100% kvalitetnu proizvoda.

  • Hrvatski proizvod
  • 100% kvaliteta biljke
  • Ljubav i tradicija koju godinama poklanjamo našim kupcima
Naručite jastukViše

NAŠA PRIČA…

Premda sve zvuči idilično, odluka Zdravke Darrer koja je pokrenula proizvodnju heljdinih jastuka nije nastala u idiličnim okolnostima.

Prije tri godine imala sam recidiv karcinoma dojke poslije kemoterapije.
Draga prijateljica iz Sarajeva poslala mi je jastuk od heljde sa željom da mi olakša boravak u krevetu.

Uspoređujući ležanje kod prvog susreta s bolesti i tada, dvije godine poslije, osjetila sam da su znojenje i nemir na ovome jastuku puno, puno blaži.

Svoje iskustvo podijelila sam sa svojim supatnicama, a kako im nisam mogla pomoći da dođu do jastuka od heljde, jer tada ih nije bilo u Hrvatskoj, složila sam kockice i moja linija ‘Angello’ je zaživjela.

U prvom redu željela sam pomoći njima, a danas jastuke prepoznaju mnogi drugi, najviše zdravi ljudi koji su pjenu i sintetiku mijenjali za prirodu i svoje dobro zdravlje,
te se mnogi javljaju s novim upitima za jastuke i preporuke se vrlo brzo šire i danas nakon četiri godine.

Angello jastuke, proizvodnju i prodaju vodi Zdravkin sin Fran, voditej prodaje, kojemu se za sve savjete i informacije možete obratiti na donjem kontaktu.